print
Wordpress verkkosivut

Viimeisimmät WordPress kotisivuprojektit

pamplemousse.fi

Pamplemousse on Ranskan ja Italian matkoihin erikoistunut kotimainen matkanjärjestäjä. Sivuilla on mittava määrä matkaesimerkkejä ja loma-asuntoja, joita varten luotiin useita omia julkaisutyyppejä, suodattimia ja lomakkeita. Sivu linkittyy myös virtuaalimatkoja tarjoavaan verkkokauppaan.
Katso pamplemousse.fi -sivut

gospelhelsinki.fi

Gospelmusiikin riemusanomaa levittävä gospel kuoro Helsingistä. Sivusto esittelee kuoron toimintaa ja konsertteja sekä julkaisee ajankohtaisia asioita. Etusivulla on isossa roolissa someseinä, koska kuoro on myös aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä.
Katso gospelhelsinki.fi -sivut

idelli.fi

Turkulainen keittiötarvikeliike, jonka sivut tuovat esiin kivijalkaliikkeen laajan tuotevalikoiman ja asiantuntevan palvelun. Lisäksi edustetut brändit ovat hyvin esillä ja hallittavissa omana julkaisutyyppinään.
Katso idelli.fi -sivut

adlux.fi

Ad-Lux tekee led-valaisimia yrityksille. Tuotteista on tehty oma julkaisutyyppi ja tuotevalikoima on suodatettavissa eri ominaisuuksien mukaan. Yrityksen uudelle, kierrätysmateriaaleista tehdylle valaisimelle on lisäksi oma  laskeutumisivu. Sivuilla on 3 kieliversiota.
Katso adlux.fi -sivut

kilahdus.fi

Verkkokaupan asiantuntija ja konsulttiyritys. Sivujen tarkoitus on kattavasti esitellä yrityksen palvelutarjonta ja luoda pohja verkkokaupan ajankohtaisista asioista kertoville julkaisuille.
Katso kilahdus.fi -sivut